Kuulumisia

Taas ollaan kaivettu tietokone esille ja kirjauduttu M-nationiin kirjoittelemaan viime aikojen kuulumisia ja tapahtumia.

Päivitys tahti ei tosiaankaan ole päätä huimaava, mutta kun kirjoitellaan niin kokeillaan saada silloin jotain asiaa pihalle. Väkisin väännetyt postaukset ei jaksa kiinnostaa ketään, etenkään niiden kirjoittajaa.

Elikkäs nyt eletään jo Heinäkuuta ja kesä on melkein taputeltu. Tuntuu ettei se ole edes alkanut vielä, vaikka kohta onkin jo syksy. Voi olla, että kesäfiilistä ei tuu siitä syystä kun kelit on mitä on ja itsellä ei oo lomaakaan. Töitä painetaan niin työmaalla, kuin salillakin päivästä ja viikosta toiseen. Homma etenee koko ajan ja kisadieetin aloituskin lähestyy uhkaavaa vauhtia. Välillä on päiviä kun katsoo peiliin niin tuntuu siltä, että lihasta ei oo yhtään ja läskiä on enemmän kuin riittävästi, mutta sitten taas välillä on päiviä kun tuntemukset on aivan päin vastaset. Se on jännä miten paljon ihmismieli pystyy itseään kiusaamaan tälläisissä asioissa niin paljon. Johtuisko osittain siitä, että jännitys tulevasta kisadieetistä on niin suuri ja kun on asettanut itselle niin kovat odotukset kisojen suhteen. Saa nähä siis millaista vuoristorataa tunteet ja olotilat menee kisadieetin aikana.

Miten tulevalle kisadieetille oikeen ollaan valmistauduttu?

Viime vuoden lopulla vedettiin välidieetti ja siistittiin kuntoa. Lähtöpaino oli illalla 105kg hujakoilla ja sieltä päästiin muistaakseni 86-87kg aamupainoon. Kun dieetti loppui alkoi reversedieetti, jonka myötä ollaan joka viikko nostettu kalorimäärää. Sitä ollaan jatkettu aina tähän päivään saakka ja homma on toiminut. Paino on hiljalleen noussut marraskuun lopulta sieltä 86kilosta, 101 kiloon. Kalorit on noussu yli 2 kertaisiksi. Henkinen valmistautuminen onkin alkanut jo paljon aikaisemmin. Tiedän, että dieetistä tulee pitkä ja kivinen, mutta periks ei anneta yhtään, vaikka miten pahalta se tuntuisi. Silloin aletaan sit pitään viikottain videoblogia, vaikkei se saanutkaan yhtään kannatusta täällä blogin puolella. Ne seuraa ken haluaa. IMG_20160710_183922

Sit päästäänkin seuraavaan isoon asiaan mun elämässä ja se on omille muutto! 20 Ikävuotta mittarissa ja nyt se sit koittaa, joko tässä kuussa tai viimeistään elokuun 1 päivä. Aika innoissani oon asian suhteen. Mitäs se omille muuttoon valmistautuminen sit onkaan pitänyt sisällään? No reissun IKEAAN tottakai. Oon kuullu paljon ikeasta, mutten koskaan aikaisemmin ole kyseisessä paikassa käynyt. Kuullu miten halpaa siellä on ja että siellä on aivan kaikkea, mitä kotiin tarvitsee ja mitä ei tarvitse. Inhokki asioiden listan kärkipäähän kuuluu omalla kohdallani shoppailu. Aika iso kynnys on aina mennä ostaan yhtään mitään, mistään. En vaan viihdy kaupoissa, missä on paljon ihmisiä ja yli innokkaita myyjiä. Eli voitte uskoo, etten ollu ihan kun kala vedessä siellä. Toivoin vaan koko ajan, että koska ollaan kierretty kaikki ja saadaan häipyä. Onneksi kaikki hyvä ja huono loppuu aikanaan, luojan kiitos. Kynnys mennä uudestaan ikeaan on melkolailla korkeella tällä hetkellä.

Kaikki kenen postilaatikkoon kolahdaa Sydänsatakunta lehti ensviikolla niin kannattaa väijyä tarkkaan se. Voi olla, että allekirjoittaneesta on siellä jonkin sortin juttu. Liittyen treenaamiseen, kisoihin, arkeen ja PT hommiin.

Sen pidempiä höpisemättä kone kiinni ja ensi kertaan. IMG_20160710_002008

-Pekka

Kommentit

kommenttia