Kuulumisia ja kisaamista

Heivaanhei lukijoille.

Muutama viikko taas päässyt vierähtämään edellisestä kerrasta, mutta täällä taas.

Klassinen aloitus on kysyä itseltään, että mitä kuuluu ? Oikeastaan hyvää. Töissä hommat sujuu mallikkaasti, treenit kulkee niin kuin pitääkin ja ei oikeen oo valittamista minkään suhteen. Aamulla aikasin heräämisiinkin on jo alkanut tottumaan. Viikolla kun kello alkaa päriseen 5:50 niin kyllä sitä viikonloppuisinkin kroppa alkaa ehdotteleen heräämistä 8-10 aikoihin. En valita, koska joskus aikoinaan sitä saattoi nukkua 15:00 astikkin, niin kyllä oli päivä jo melkein taputeltu siinä kohdassa. Viime viikonloppuna tuli pitkästä, pitkästä aikaa kokeiltua saman lihaksen tuplatreeniä salilla ja jäi oikein positiivinen fiilis siitä taas. Kun treenailee kahdesti päivässä niin ei sitä semmoisena päivänä aikaa oikeen jää mihinkään muuhun, mutta ei sitä silloin tarviksekkaan. Tärkeintähän on se, että on itselleen aikaa ja käyttää sen ajan juuri niin kuin itse haluaa! 

Pääsiäinenkin oli ja meni. Monet varmasti sortui ahmimaan kaksin käsin suklaata, koska sehän kuuluu pääsiäiseen. Vai kuuluuko? Ei kuulunut ainakaan mun pääsiäiseen moinen touhu. Monet ihmiset tekee sen virheen, että unohtaa sen mitä itse oikeasti haluaa ja täytyy tehdä samalla tavalla kuin muut tekee. Ei, ei se saa niin mennä. Jokaisella täytyy olla oma tahto. Ei niitä pääsiäismunia tarvitse tyhjentää kaupan hyllyiltä mukaan vaan siksi, koska muutkin tekevät niin. Toki jos niitä haluaa ostaa ihan omasta tahdosta niin se on ihan ok, mutta silloin ei auta porata sitä kuinka pääsiäispyhinä vaa’an lukema näytti uutta ennätystä.

Mitäpä muuta. Eilen oli taas omalla salilla joka kevät järjestettävät voimanosto kisat. Niin kuin muinaki vuosina niin kyllähän sitä itsekkin niihin tuli osallistuttua. Pari viikkoa ennen kisoja aloin kokeileen miltä ne ”isommat” raudat oikeen tuntuu ja voi ristus, että ne paino. Voimaa ei ollut hiukkaakaan lyhyisiin sarjoihin, kun tässä ollaan koko ajan tullu tehtyä sarjat failureen erilaisten erikoistekniikoiden siivittämänä. Pari viikkoa kuitenkin jokaisessa rinta reenissä tein penkkiä ja jalkareeneissä kyykkyä ja maastavetoa. Kyykky oli itselle suurin haaste, sillä aikaisemmissa postauksissa maininneet polvivaivat ei oo helpottanut yhtään. Kyykkyä tein 3 kertaa ennen kisaa ja aikaisemmin olen viimeksi kyykännyt vajaa vuosi sitten.

No mitenkäs ne kisat sitten oikein meni?

Kaikki 9 nostoa onnistui. Kyykyssä ensimmäiseen 160kg, toiseen 175kg joka oli hieman nihkeä ja sen takia viimeiseen en uskaltanut laittaa enempää kuin 180kg, mutta se tuli tosi helposti ylös. Hieman jäi harmittamaan etten pistänyt enempää ja yrittänyt rikkoa aikaisempaa ennätystäni. Penkissä aloitukseen 105kg, toiseen 110kg ja viimeiseen 115kg. Maastavedossa ekaan 200kg, toiseen 210kg joka tuntui melko nihkeältä ja viimeiseen uskalsin laittaa vain 215kg. Harmitti sekin jälkeen päin, etten enempää laittanut, sillä 215kg tuli kevyemmin kuin 210kg. Loppu yhteenvetona todettakoon, että parempi pysyä vaan bodailussa. Josko itsellä olis enemmä lahjoja siihen touhuun kuin tuohon voimailuun. Toisaalta tuollaiset kisat ja se tunnelma siellä kisoissa saa aikaan sen, että haluaisi itsekkin joskus olla vahva ja liikutella oikeesti isoja rautoja.

Aikaisemmassa postauksessa hehkutin tiimipäivillä Jenni Levävaaran pitämää kehonhuolto tuntia. Voi pojat mutta kyllä sen avulla oon saanut vietyä kehonhuollon uudelle levelille. Oon alkanut venyttelemään salilla sarjojen välillä, treenin jälkeen ja herättänyt taas rakkaan putkirullaus harratuksen henkiin. Mutta 1 asia menee vielä näidenkin edelle nimittäin Myofascia-pallo! Jos ei kestä putkirullaamista niin en suosittele kokeilemaan tätä, mutta mikäli tuntuu siltä että putkirullalla ei ehkä pääse kaikkialla niin syvälle kun haluaisi, niin tässä on ratkaisu! Viha rakkaus suhde tähän luotiin jo ensikosketuksella. Aivan ehdoton etenkin pohkeiden, olkapäiden ja rinnan hieromiseen. 

Nyt olis aikaa ja halua tuottaa enemmän sisältöö teille muutamalla hassulle lukijalle ketä näitä kerta kerran jälkeen jaksaa lukea, mutta ideat puuttuu. Saa pistää ehdotuksia tulemaan täällä, facebookissa, instagramissa tai ihan missä vaan. Videobloggaaminen kiinnostais itsee aika paljon, mutta vielä ei oo sen aika.

-Pekka

Kommentit

kommenttia